• Newbie
Šarke za namještaj hladne valjane čelične cipele ormariće šarke Turing stalak Zamjenski okovi za kuhinju dnevni boravak Flip Flaker trijem crni

Šarke za namještaj hladne valjane čelične cipele ormariće šarke Turing stalak Zamjenski okovi za kuhinju

Rating 
KM 30.10

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Transformiranje ormara za cipele za povećanje kapaciteta : Ovaj preopterećenje može se koristiti za transformiranje pojedinačnih / višeslojnih regala za cipele za povećanje kapaciteta ormara Izdržljiv i ne deformabilan : ormarić za cipele Flip šarke, snažni nosivost, bez deformacije, dugi radni vijek. Precizan dizajn otvaranja : Šarka za obuću prinosi precizan otvor za otvaranje, koji može savršeno uklopiti svoj ormar za cipele i nosač za cipele. Izdržljiv hladni valjani čelik : šarki kabine za cipele izrađen je od visokokvalitetnog hladnog valjanog čelika, koji je čvrst, izdržljiv, otporan na habanje i otporan na hrđu. Jednostavan za instalaciju : šarki za cipele je jednostavan za instaliranje i rastavljanje, lijep i praktičan, omogućujući vašem ormaru za cipele da pohrani više cipela. Transformiranje ormara za cipele za povećanje kapaciteta : Ovaj preopterećenje može se koristiti za transformiranje pojedinačnih / višeslojnih regala za cipele za povećanje kapaciteta ormara. Izdržljiv i ne deformabilan : ormarić za cipele Flip šarke, snažni nosivost, bez deformacije, dugi radni vijek. Precizan dizajn otvaranja : Šarka za obuću prinosi precizan otvor za otvaranje, koji može savršeno uklopiti svoj ormar za cipele i nosač za cipele. Izdržljiv hladni valjani čelik : šarki kabine za cipele izrađen je od visokokvalitetnog hladnog valjanog čelika, koji je čvrst, izdržljiv, otporan na habanje i otporan na hrđu. Jednostavan za instalaciju : šarki za cipele je jednostavan za instaliranje i rastavljanje, lijep i praktičan, omogućujući vašem ormaru za cipele da pohrani više cipela. Specifikacija : Vrsta predmeta : Obuća za cipele Hengematerial : Hladno valjani čelik Color : Black Weight : cca.7oz dužina : cca.3infeatures : Povećajte kabinetni kapacitet lista za kabine : 2 x Obuća HINGE1 Torba X Dodatna oprema (8kom) Napomena : 1. Molimo omogućuju grešku 0-1 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju.Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta.

O proizvodu

Item Type:
Shoes Cabinet Hinge
Material:
Cold Rolled Steel
Color:
Black
Weight:
Approx. 275g / 9.7oz
Length:
Approx. 235mm / 9.3in
Features:
Increase Cabinet Capacity
Package List:
2 x Shoes Cabinet Hinge:
1 Bag x Accessory (8Pcs):
Note:
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupca