• Newbie
Demeras kuka za ručnik zidna vješalica ljepljiva zidna kuka kuka mala zidna vješalica ljepljiva kuka za kupatilo za kuhinju

Demeras kuka za ručnik zidna vješalica ljepljiva zidna kuka kuka mala zidna vješalica ljepljiva

Rating 
KM 31.55

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Može dobro organizovati svoje predmete, kao što su viseće haljine, peškiri, šeširi, torbe, torbica, odeća, kaputi, ključevi, kaiševi, pojasevi za pse, kuhinjsko posuđe, lonci, poklopci, pribor i kašike Može dobro organizovati svoje predmete, kao što su viseće haljine, peškiri, šeširi, torbe, torbica, odeća, kaputi, ključevi, kaiševi, pojasevi za pse, kuhinjsko posuđe, lonci, poklopci, pribor i kašike. Jednostavna instalacija, bez bušenja i alata, instalirajte ga za minutu bez oštećenja zida. Samo treba da skinete poklopac sa leđa i pritisnete ga na bilo koju glatku površinu gde vam je potrebno. Ove Zidne kuke imaju veoma moderan izgled i veoma su kompatibilne sa uređenjem doma modernog dizajna. Savršeno za vašu spavaću sobu, kupatilo, hodnik, dečiju sobu, kuhinju i kancelariju. Kuke su okrugle i glatke i ne oštećuju odjeću lako. Može dobro organizovati svoje predmete, kao što su viseće haljine, peškiri, šeširi, torbe, torbica, odeća, kaputi, ključevi, kaiševi, pojasevi za pse, kuhinjsko posuđe, lonci, poklopci, pribor i kašike. Može dobro organizovati svoje predmete, kao što su viseće haljine, peškiri, šeširi, torbe, torbica, odeća, kaputi, ključevi, kaiševi, pojasevi za pse, kuhinjsko posuđe, lonci, poklopci, pribor i kašike. Jednostavna instalacija, bez bušenja i alata, instalirajte ga za minutu bez oštećenja zida. Samo treba da skinete poklopac sa leđa i pritisnete ga na bilo koju glatku površinu gde vam je potrebno. Ove Zidne kuke imaju veoma moderan izgled i veoma su kompatibilne sa uređenjem doma modernog dizajna. Savršeno za vašu spavaću sobu, kupatilo, hodnik, dečiju sobu, kuhinju i kancelariju. Kuke su okrugle i glatke i ne oštećuju odjeću lako. Može dobro organizovati svoje predmete, kao što su viseće haljine, peškiri, šeširi, torbe, torbica, odeća, kaputi, ključevi, kaiševi, pojasevi za pse, kuhinjsko posuđe, lonci, poklopci, pribor i kašike. Jednostavna instalacija, bez bušenja i alata, instalirajte ga za minutu bez oštećenja zida. Samo treba da skinete poklopac sa leđa i pritisnete ga na bilo koju glatku površinu gde vam je potrebno.

O proizvodu

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hook
Material:
Plastic
Color:
Dark Blue+Yellow
Size:
Approx.5x3cm/2x1.2in
Weight:
Approx.116g/4.1oz
Application:
For Bags, suits
Package List:
20 x Hook:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupca