• Newbie
FVRTFT Corner Caddy Police kupaonice, 27,5x20x20cm Ugaona police od nehrđajućeg čelika, Organizator tuša, Zidni nosač kupaonica Pribor za tuširanje za toalet spavaća kuhinja

FVRTFT Corner Caddy Police kupaonice, 27,5x20x20cm Ugaona police od nehrđajućeg čelika, Organizator

Rating 
KM 16.44

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Ugaoni tuš Caddy Organizator Naše plutajuće police za zid ne samo se ne koriste u dnevnim boravkama, spavaćim sobama, ali i kupaonicama i kuhinjama Savršeno za prikazivanje i držanje kolekcionarskih, malih biljaka, okvira i još mnogo toga. Moderan i moderan izgled dizajn i ventilator? U obliku strukture u obliku trajnosti i pouzdanosti, tako da proizvod ima sjaj, hrđu besplatno u svakodnevnoj upotrebi. Sa fleksibilnom strukturom i hijerarhijom, lako možete pretvoriti skladišnu strukturu u kupaonici i kuhinju. Ima karakteristike ležaja, kao što su boce Storesher. Ima dvije kuke, pogodne za viseći pribor za kupaonicu na njemu. Njegov dizajn odvodnje rupe može zadržati tuš regal suhim i čistitim. Odlične ideje za poklone za muškarce, žene i porodice. Ugaoni tuš Caddy Organizator Naše plutajuće police za zid ne samo se ne koriste u dnevnim boravkama, spavaćim sobama, ali i kupaonicama i kuhinjama. Savršeno za prikazivanje i držanje kolekcionarskih, malih biljaka, okvira i još mnogo toga. Moderan i moderan izgled dizajn i ventilator? U obliku strukture u obliku trajnosti i pouzdanosti, tako da proizvod ima sjaj, hrđu besplatno u svakodnevnoj upotrebi. Sa fleksibilnom strukturom i hijerarhijom, lako možete pretvoriti skladišnu strukturu u kupaonici i kuhinju. Ima karakteristike ležaja, kao što su boce Storesher. Ima dvije kuke, pogodne za viseći pribor za kupaonicu na njemu. Njegov dizajn odvodnje rupe može zadržati tuš regal suhim i čistitim. Odlične ideje za poklone za muškarce, žene i porodice. Corner Tuš Caddy Organiser za kupaonicu Skladijnu upotrebu Scene - Korisno za dodavanje dodatnog prostora za police za skladištenje i organizovanje malih predmeta ili nered u spavaćoj sobi, kupaonici, kuhinji i više, odlično za Cleaup. Nema više nereda u bilo kojem uglu! Osim toga, vaša spavaća soba, ured, pa čak i kafe bar može biti prekrasan izbor. Zrisk besplatna garancija - ako niste u potpunosti zadovoljni svojim plutajućim policama, mi ćemo ponuditi punu, 30-dnevnu garanciju za povrat novca bez pitanja bez pitanja bez pitanja .

O proizvodu

Item Type:
Corner Shelf
Material:
Stainless Steel
Size:
Approx. 27.5X20X20Cm/10.8X7.9X7.9In
Weight:
Approx. 389G/13.7Oz
Style:
Modern and Simple
Product Process:
Mirror Polishing
Application:
Suitable for Toilet, Bathroom, Kitchen, Hotel, Etc
Package List:
1 X Fan Shaped Shelf:
2 X Hook:
1 X Screw Pack:
Note:
1. Please Allow 0?2 cm Error Due to Manual Measurement. Thanks for Your Understanding.:
2. Monitors Are Not Calibrated Same, Item Color Displayed in Photos May Be Showing Slightly Different from the Real Object. Please Take the Real One As Standard. :

Izbor kupca