• Newbie
Zhdoka okrugli toaletni papir, zidno montirano tkivo kolut za kolut za pohranu metala Organizator kante za kantu za kupatilo tkivo dispenzer za kuhinjske ormare, ostava, praonica, ormarić, ormarić, garaža

Zhdoka okrugli toaletni papir, zidno montirano tkivo kolut za kolut za pohranu metala Organizator kante za kantu

Rating 
KM 1.67

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Jednostavno i lijepo : Antikni izdubljeni nosač za toalet ima jednostavan i prekrasan izgled, visok kapacitet opterećenja i vašu kupaonicu može više uređivati Protvarač za hrđu : Izdubljeni držač za toaletni papir izrađen je od izdržljive mesinga s visokim sjajem od sjaja, koji neće hrđati čak ni u vlažnim okruženjima kupaonice. Jednostavan za instalaciju : Zidni nosač za papir za toalet je jednostavan za ugradnju, sa vijcima, ključem i drugim instalacijskim dodacima, može se čvrsto pričvrstiti na zid, a ne lako pad. Fino izrada : Ovaj polica za polaganje papira za kupaonicu se proizvodi prema strogim standardima kontrole kvalitete, sa zaobljenim ivicama i udobnim rukama. Pogodno i praktično : Zidno montirano tkivo košara Košarica je praktična oprema za kupanje, ušteda prostora, može zadržati vaše kupatilo uredno i čistom, vrlo zgodnim. Jednostavno i lijepo : Antikni izdubljeni nosač za toalet ima jednostavan i prekrasan izgled, visok kapacitet opterećenja i vašu kupaonicu može više uređivati. Protvarač za hrđu : Izdubljeni držač za toaletni papir izrađen je od izdržljive mesinga s visokim sjajem od sjaja, koji neće hrđati čak ni u vlažnim okruženjima kupaonice. Jednostavan za instalaciju : Zidni nosač za papir za toalet je jednostavan za ugradnju, sa vijcima, ključem i drugim instalacijskim dodacima, može se čvrsto pričvrstiti na zid, a ne lako pad. Fino izrada : Ovaj polica za polaganje papira za kupaonicu se proizvodi prema strogim standardima kontrole kvalitete, sa zaobljenim ivicama i udobnim rukama. Pogodno i praktično : Zidno montirano tkivo košara Košarica je praktična oprema za kupanje, ušteda prostora, može zadržati vaše kupatilo uredno i čistom, vrlo zgodnim. Ovaj toaletni papir je dizajniran da bude uglađen, a ušteda prostora, što ga čini idealnim izborom za sve kupaonice. Stvoreno da se uredno uklapa pored toaleta, ova tkivo rezerva je savršena za manje prostore sa ograničenim skladištem. Rustikalne inspirirane kante sa otvorenim konceptnim krivuljom, savršenim za slaganje i organizovanje kućnih predmeta 3.

O proizvodu

Item Type:
Hollow Out Toilet Paper Holder
Material:
Brass, Stainless Steel
Gross Weight:
Approx. 664g/23.4oz
Package List:
1 x Hollow Out Toilet Paper Holder:
2 x Expansion Screws:
2 x Screws:
1 x Hex Wrench:
Notes:
1. Manual measuring, please allow 1 ~ 3mm error,thank you.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the picture.:

Izbor kupca