• Newbie
Slsfjlkj Priključci za kupaonicu Električni grijani nosač ručnika Nema bušenja nehrđajućeg čelika Smart ručnik ručnik za ručnik toplije

Slsfjlkj Priključci za kupaonicu Električni grijani nosač ručnika Nema bušenja nehrđajućeg čelika Smart ručnik

Rating 
KM 21.45

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Rotirajući dizajn, podesite položaj kao što volite, različite vrste odjeće i ručnika mogu se sušiti odvojeno, a da se međusobno utječu Ovaj zidni grijač ručnika je kompaktan dizajn i može vam pomoći da uštedite puno prostora. Savršen je za vaš stan, spavaonica i bilo koji drugi ograničeni prostor. Regal za ručnik ima ugrađenu temperaturu inteligentnu zaštitu od pregrijavanja, što neće učiniti pregrijavanje grijaće šipke i spaliti vas. Tiho grijanje bez ometanja života. Može se koristiti u ulaznim hodnicima, toaletima, podrumima, vešem za podešavanje sobne temperature i u zraku. Rotirajući dizajn, podesite položaj kao što volite, različite vrste odjeće i ručnika mogu se sušiti odvojeno, a da se međusobno utječu. Ovaj zidni grijač ručnika je kompaktan dizajn i može vam pomoći da uštedite puno prostora. Savršen je za vaš stan, spavaonica i bilo koji drugi ograničeni prostor. Regal za ručnik ima ugrađenu temperaturu inteligentnu zaštitu od pregrijavanja, što neće učiniti pregrijavanje grijaće šipke i spaliti vas. Tiho grijanje bez ometanja života. Može se koristiti u ulaznim hodnicima, toaletima, podrumima, vešem za podešavanje sobne temperature i u zraku. Rotirajući dizajn, podesite položaj kao što želite, različite vrste odjeće i ručnika mogu se sušiti odvojeno, a da se međusobno utječu. Ovaj grijač ručnika na zidu je kompaktan u dizajnu i može vam pomoći da uštedite puno prostora. Savršen je za vaš stan, spavaonica i bilo koji drugi ograničeni prostor. Ručnik za ručnik ima ugrađenu temperaturu inteligentnu zaštitu od pregrijavanja, što neće učiniti pregrijavanje grijaćih šipki i spaliti vas. Mogu se zagrijati bez ometanja vašeg života. Može se koristiti bez ometanja života. U ulaznim hodnicima, podrumima, vešom za podešavanje sobne temperature i u zraku. Stil hotela Lacquered Stall Stil : Zidni TEMEMATER : 1 * Regal za ručnik Imate li pitanja o proizvodu, molimo kontaktirajte Ja, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružimo vam zadovoljavajući odgovor. Molimo dozvolite 1-3 mm razlike zbog ručnog mjerenja, hvala na razumijevanju! 2.

O proizvodu

Surface Finishing:
Lacquered
Install Style:
Wall Mounted Type
Material:
Aluminum Alloy
Package Include:
1* Towel rack:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Notes:
1. Please allowed 1-3mm differences due to manual measurement, thank you for your understanding!:
2. Due to the difference between different monitors, please understand that the picture may not reflect the actual color of the item. :

Izbor kupca