• Newbie
Set od 4 izuzetno velike plastične karirane torbe za pranje veša W. Zipper & ručke veličine 23 x23 x7. 75 različite boje

Set od 4 izuzetno velike plastične karirane torbe za pranje veša W. Zipper & ručke veličine 23 x23 x7.

Rating 
KM 1.33

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Specifikacija : - ove kese za veš velike, šire širine u poređenju sa drugim velikim vrećama sa ručkom imaju dimenzije kao visina 23,6 inča x dužina 23,6 inča x Širina 7,75 inča Ove torbe za veš su odlične za igračke, cipele, peškire, potrepštine, jastuke, posteljinu, veš, alat. Kvalitetan materijal i razne boje : - ove torbe za odlaganje odjeće izrađene su od visokokvalitetne polipropilenske plastike. Ove torbe za veš izuzetno velike teške uslove rada ojačane su dodatnim šavovima na svim ručkama za nošenje koje se omotavaju oko torbe radi maksimalne snage i sigurnosti. Boja Može Varirati Između Crvene, Plave, Crne. Upotreba : - ove torbe za veš sa patentnim zatvaračem su čvrste, jake i prostrane ručke torbe za odlaganje savršene su za premještanje ili čuvanje i čine laganu, alternativu pokretnim kutijama. Bez ikakvih dodatnih potrepština za pakovanje, naša torba za veš sa patentnim zatvaračem pruža najveću pogodnost. Folds Flat radi lakšeg skladištenja : - ovaj set karirane torbe eliminiše gnjavažu oko rastavljanja kutija, sklopiva torba za veš se lako može saviti u kompaktnu veličinu i čuvati u fioci, ormaru, automobilu ili prtljagu bez zauzimanja mnogo prostora. Vintage i elegantan dizajn - ove putujuće torbe za veš su klasično i tradicionalno dizajnirane da lako prepoznaju i uoče vaše stvari. Ove torbe za premještanje održavaju vaše predmete organiziranim dok se još uvijek kreću sa stilom. Velike torbe za veš sa ručkama karirana torba za veš torba sa zatvaračem veš ove kamp torbe za veš su lagane, elegantnog dizajna, pogodna alternativa pokretnim kutijama u kojima nisu potrebne dodatne potrepštine za pakovanje. Samo rasklopite, otkopčajte ovu torbu za veš i počnite da se pakujete. Ovaj set torbi za veš savršen je za pakovanje vaših stvari prilikom selidbe domova ili studentskih domova. Ove torbe za odjeću možete preklopiti u malu veličinu za buduću upotrebu, a ove torbe za pranje veša su super jednostavno čuvanje u vašoj fioci, ormaru, automobilu ili prtljagu, torbi za odlaganje.

O proizvodu

-These laundry bags large, wider width compared to other large bags with handle have dimensions as height 23.6 inches x length 23.6 inches x width 7.75 inches. These tote laundry bags are great for toys, shoes, towels, supplies, pillows, bedding, laundry, tools. Set of 4pc. :

Izbor kupca